Ми Борка,те подробностите важат и в двата случая,дори при затварянето...ако завали към 17,утре пак ли ще са арестувани.... 

Ангел Йосифов написа:Ми Борка,те подробностите важат и в двата случая,дори при затварянето...ако завали към 17,утре пак ли ще са арестувани....
Ангел Йосифов написа:Не помня къде съм го чел,но различните породи имат определен диапазон от време,когато насищат ефира.Демек,в определено време,карниката(примерно) насища ефира,но НЕ присъства само тя...Та си мисля,че затварянето и освобождаване след 17ч ще има 10%-15% по-голям шанс за съешаване с желаните търтеи.
Sashokan написа:Можеш да си мислиш каквото си искаш, но ако не е подкрепено със сериозни основания, няма как и да се приема на сериозно.
В Европа този метод се използва от един от немските бъкфаст развъдчици.
Името му е Josef Koller.
бай Мичо написа:...
Дамян Дамянов написа:Това е техника сигурно на 20+ години и се практикува в Германия, Полша, Швеция или Норвегия, Англия, САЩ и Австралия. За тези знам със сигурност, че се практикува, а не съм търсил кога е направен първия опит.
Потърси moonlight mating или техника на рохлер, рьоклер ...нещо такова беше.
бай Мичо написа:Като гледам къде се практикува, това ще дойде да е някаква джендър технология ?
Ще ме прощаваш Дамянич, а ма ми е късно да минавам на "левия" бряг.
Ангел Йосифов написа:Как мислиш,дали цититайки името на европееца "Йосиф Колев",трябва да го приема метода на сериозно.Може би метода е по-добър с това,че пернатите,към17ч не са толкова гладни и се увеличава бройката на завърналите се майки...иначе всички развъдчици насищат ефира със желаните търтеи,,,,,,
Разглеждащи този форум: tarty, vasilevsa, Иван Мънков и 1 гост