Предлагам артикули на фирма Никот

ИПМ
Мнения: 18549
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 5 години

Мнение #591 Преди 2 седмици

kuline написа:Сега преговорим - Кога може да има конденз? ;)

Аз не казвам,че не се образува,но в гаванката не е от кошера.Правете разлика. ;) Твърдо също мога да твърдя,че в тоя модел кошер развитието е от топлата страна и е с 1 1/2 цикъла по бързо. ;) :lol: :lol:
Мнения: 4485
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #592 Преди 2 седмици

jdrumev написа:Чета отаък,че на Бати Янчо/Месията/кошерите събират едни литри вода в гаванката от конденз вътре. :lol: :lol: Това са пълни глупости.Тая вода се събира от вън и то заради една операция.... ;) :lol: :lol: Абе докато не сте пробвали що плюете. :lol: :lol: :lol:jdrumev написа:Аз не казвам,че не се образува,но в гаванката не е от кошера.Правете разлика. ;) Твърдо също мога да твърдя,че в тоя модел кошер развитието е от топлата страна и е с 1 1/2 цикъла по бързо. ;) :lol: :lol:

:naughty: Значи не е отвътре, а е отвън? И каква е тази операция? Е, няма да разберем, че тя предполагам е някаква тайна операция. Добре. Да предприемем, че водата е отвън заради някаква операция. И защо тази вода ще се налива в кошера, а не да се изтича навън? Ако кошера лежи върху тази вода какво се получава? Изпарението и' което се качва в кошера и от там по стените обратно в гаванката. Хайде налей си на пода 5мм. вода и ми кажи, че във вас не е влажно. А защо се развива кошера с 1 1/2 цикъла можеш и сам да си отговориш въз основа на примера ми в другия форум. Ей, научил си една молитва и повтаряйки я постоянно си мислиш, че си задминал папата. Хайде започни да говориш/пишеш по аргументирано и разбрано по въпросите, а не само да опонираш другите. ;)

Назад към ПродавамРазглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 гости