Севдат Якуб

ИПМ
Мнения: 26894
Регистриран: Преди 4 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 5 години

Мнение #441 Преди 1 седмица

Велчев,личи си,че не си копувал вълшебен прах..... ;) :lol: :lol:
Мнения: 7
Регистриран: Преди 1 седмица
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #442 Преди 1 седмица

Прах не купувам ,правя си го сам.Продължавам да твърдя обаче ,че на Севдат клиповете са доста поучителни и на Кръстев също и вместо да се подиграваме е хубаво да се вслушаме в някой неща.Мое мнение.
Мнения: 1579
Регистриран: Преди 1 година
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби
Пчелар от: Харманли

Мнение #443 Преди 1 седмица

Velchev написа:Прах не купувам ,правя си го сам.Продължавам да твърдя обаче ,че на Севдат клиповете са доста поучителни и на Кръстев също и вместо да се подиграваме е хубаво да се вслушаме в някой неща.Мое мнение.

Разбира се, че е така. Но клиповете на Севдат Якуб, въпреки полезната информация, която дават на много хора, на места направо си "плачат" за бъзикане (не мисля, че някой се е подигравал)! И Даката го бъзикаме (неизмеримо повече), но това в никакъв случай не означава неуважение към него или към мнението му... Затова Севдат, ако е пич, не би трябвало да се обижда, а ако се замислят, феновете му - също... :thumbup:
Пчелар Мераклия
Мнения: 4353
Регистриран: Преди 4 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Благоевград

Мнение #444 Преди 1 седмица

истината е че няма много клипове на български пчелар и ако си напълно начинаещ наистина няма откъде да видиш освен двамата изброени е разбира се и Данчо Друмев ,както и неговия любимец ,общо-взето другите са някакви откъслечни но това важи само за абсолютно начинаещи оттам натам всеки сам си решава аз лично спрях да го гледам на Бат севдат при тухлените нуклеуси, е един приятел го беше догледал целия клип,ама нищо поне си повдигна кошерите малко(колкото височината на една тухла :lol: )
Иначе е много харизматичен и забавен
При все, че да ядеш мед това е много хубаво нещо, има един миг, точно преди да започнеш да ядеш, който е по- хубав.- Мечо Пух
Мнения: 6078
Регистриран: Преди 4 години

Мнение #445 Преди 1 седмица

dvd111 написа:Разбира се, че е така. Но клиповете на Севдат Якуб, въпреки полезната информация, която дават на много хора, на места направо си "плачат" за бъзикане (не мисля, че някой се е подигравал)! И Даката го бъзикаме (неизмеримо повече), но това в никакъв случай не означава неуважение към него или към мнението му... Затова Севдат, ако е пич, не би трябвало да се обижда, а ако се замислят, феновете му - също... :thumbup:

Ако се гледа по акъла му който раздава, въпреки, че и на него му липсва, то други са пълна нула пред него, имайки се за нещо повече. Той все пак чете за разлика от други, чакайки някой да им го снесе наготово материала. В интерес на истината, предполагам, че всеки е ”купил” нещо от него. Един Славчо, какво е показал, като прави всички ни на ПРОСТАЦИ и си :violin: :violin: :violin: , а Севдат има може би над 50 клипа в тубата, не по една минута и по - малко дори. :lol: На тях им сваляте шапка, а Севдат за смях. :lol:

Назад към ВидеоРазглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 гости