Какво нещо е човешката природа.Едни жулят мастика с краставици и мляко,други хранят лястовиците,а трети като мен ги слагат макар и кисели в каймата.

jdrumev написа:Това което ми случи днес много приятели го знаят,но ми тежи и ще го споделя и с вас с риск да ви натоваря.
Комшията 75 годишен/до 73г ходеше да преплуава Дунава/живеещ на ръба на мизерията от един месец не се чувстваше добре.Никога тоя,човек не е боледувал,но влезна в болница за една седмица.След изписването от болницата по думите на докторите си е добре.Ако го погледне човек как е прежълтял с тия синки под очите веднага ще да де друга диагноза,но съдба човека е беден.Днес както обикновенно след слизането от колата на дувара му и си викнах:
-Бачо Кольо ко правиш?
Но тоя път никой не отговори.Гледам лампите светят и двете отвън на къщата/До сега не съм забелязъл да светят/.
Мама по едно време към 10 00 ни казва:
-Нещо не е в ред Кольо никога до сега не е оставял лампа да свети по това време на деня.
Нас ни жегна нещо и отидохме да го викаме по име дойдоха и други негови приятели много.Забелязах,че нявсякъде имаше послани чисто нови черги и на леглото му лист и химикал.В първия момент си помислих "Записал си е числата от тотото"/Цял живот не е изпущал тираж.Всички минавах ме покрай листа но никой не погледна какво пише освен един.На листа пишеше"Ще се коля търсете ме в реката...Може и беден,но каква сила има тоя човек още му се чудя недей боже да е направил това.
п.п.Предишната вечер приятел му е свалил въжето от врата.
kuline написа:Днес да не си ходил да вариш ракия?Рано си се разчувстван тук.
jdrumev написа:Какво нещо е форумната свободия.За едно Нещасник в един форум ти слагат пръста,а в друг те бамват вовеки веков даже и по АйПи.![]()
![]()
![]()
"В Русия съм в Русия съм"."Вече съм в Сингапур".
![]()
![]()
![]()
![]()
rumenggr написа:Дака, прочел съм хиляди твои постове! И друг път си бил в ”състояние” и зор е имало, но не си спомням друг път да си се изтървал директно! Нещо много е набрано, за да свирне чайника!
Разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 гости