За манджата, мезето, и аперитива!

Мнения: 710
Регистриран: Преди 1 година
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби
Пчелар от: 1999

Мнение #2071 Преди 3 месеца

Перо Мелиферо написа:Аз съм по-чувствителен от теб значи, ходя с моп и кофа

Клоним към то 50-закърняваме! :mrgreen:
Лонг Джон Силвър
Мнения: 3211
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Пловдив

Мнение #2072 Преди 2 месеца

Наздраве !
С едно мезе много актуално за сезона.
За манджата, мезето, и аперитива  - 20190524_101250.jpg
За манджата, мезето, и аперитива  - 20190524_112247.jpg

Охлюви с чесън, масло и бира на фурна.
Аперитива е по ваше желание, става за всичко. ;)
Всичко е въпрос на ОПИТ. Опит и в двата смисъла на думата.
Опит като стаж, време през което си се занимавал с дадено нещо.
Опит като тест, експеримент, пробване на ВСИЧКО.
Мнения: 423
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Русе

Мнение #2073 Преди 2 месеца

Началото...
Прикачени файлове
За манджата, мезето, и аперитива  - IMG_20190524_124655.jpg
За манджата, мезето, и аперитива  - IMG_20190524_124028.jpg
Димитър Димитров
Лонг Джон Силвър
Мнения: 3211
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Пловдив

Мнение #2074 Преди 2 месеца

distedi написа:Началото...
Изображение
Изображение

Много е битово, пеща имам в предвид. :D
Колко е стара ?
ПП
Тая жълта пръст май е от северна България и то близо до Дунава.
Всичко е въпрос на ОПИТ. Опит и в двата смисъла на думата.
Опит като стаж, време през което си се занимавал с дадено нещо.
Опит като тест, експеримент, пробване на ВСИЧКО.
Мнения: 423
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Русе

Мнение #2075 Преди 2 месеца

Марин Шойков написа:Много е битово, пеща имам в предвид. :D
Колко е стара ?
ПП
Тая жълта пръст май е от северна България и то близо до Дунава.

Пещта е на повече от 20 години в този вид и се използва редовно. Жълтата пръст е наистина от около Дунав (село Ряхово - русенско).
Димитър Димитров
Мнения: 3175
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Североизток

Мнение #2076 Преди 2 месеца

distedi написа:Пещта е на повече от 20 години в този вид и се използва редовно. Жълтата пръст е наистина от около Дунав (село Ряхово - русенско).

Ти в Ряхово ли пчеларстваш?
Мъдър е този, който знае не много, а нужното. Есхил
Мнения: 1592
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби
Пчелар от: общ. Драгоман

Мнение #2077 Преди 2 месеца

Марин Шойков написа:Много е битово, пеща имам в предвид. :D
Колко е стара ?
ПП
Тая жълта пръст май е от северна България и то близо до Дунава.

:think: :text-bravo:
distedi
Мнения: 402
Регистриран: 23 Дек 2016 13:34
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Русе
Контакт: Свържи се с потребителя
Мнения: 423
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Русе

Мнение #2078 Преди 2 месеца

kuline написа:Ти в Ряхово ли пчеларстваш?

В Русе са ми пчелите, а в Ряхово ходя да разпускам 8-)
Димитър Димитров
Мнения: 3175
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Североизток

Мнение #2079 Преди 2 месеца

distedi написа:В Русе са ми пчелите, а в Ряхово хода да разпускам 8-)

Имам познат пчелар и проф.рибар от там, та за това попитах. Ходил съм с него на острова преди двадесетина години - ядене, пиене. Еееех, какви времена бяха.
Мъдър е този, който знае не много, а нужното. Есхил
ИПМ
Мнения: 14593
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 5 години

Мнение #2080 Преди 2 месеца

Марин Шойков написа:Наздраве !
С едно мезе много актуално за сезона.
20190524_101250.jpg20190524_112247.jpg
Охлюви с чесън, масло и бира на фурна.
Аперитива е по ваше желание, става за всичко. ;)
Изображение
Изображение

След Гергьов ден охлюви не се варят ако не са от ферма. ;) :D :D

Назад към Свободни теми



Разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 гости