Гъби

Пчелар Мераклия
Мнения: 3705
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Благоевград

Мнение #21 Преди 6 месеца

Оцелях, след като ядох снощи, не знам дали ще пробвам пак да бера сам. Е не съм и изял всички де ама за сега всичко е наред
При все, че да ядеш мед това е много хубаво нещо, има един миг, точно преди да започнеш да ядеш, който е по- хубав.- Мечо Пух
Мнения: 3357
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #22 Преди 6 месеца

barkov1982 написа:Оцелях, след като ядох снощи, не знам дали ще пробвам пак да бера сам. Е не съм и изял всички де ама за сега всичко е наред

Я да те стресна. ;) Още е рано. :think: След 72 часа може да си по-спокоен. :thumbup:
Мнения: 2936
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #23 Преди 6 месеца

зуница написа:Бая по-смели сте от мене като чета асортимента гъби, които хапвате.Напоследък аз май се ограничих до тия в магазините.Спокойно и мързеливо.Ама вкуса и удоволствието не са същите. :naughty:
Пържената рижийка е като свинска мръвка .Ама , ама по- така.Сърнелата като свинска печена пържолка, ама и нещо като по-така.От масловката става чудна супичка с вкус и дъх на прясно масло.Размечтах се....

Като спомена масло, се сетих че гъбите обичат краве масло. Стават по-вкусни. :D
"Най-големият враг на знанието не е невежеството, това е илюзията за знание".
"Хората, които се хвалят със своя коефициент на интелигентност, определено са губещи".
Стивън Хокинг
Мнения: 3357
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #24 Преди 6 месеца

Георги написа:Като спомена масло, се сетих че гъбите обичат краве масло. Стават по-вкусни. :D

Обичат,обичат...И аз обичам прясна пърхутка пръжната в масълце и люто селско червено пиперче, пекнато преди да се срони. :drool:
Ей! Ще има удавени в слюнка след тия приказки за гъбки.
Петъчен майстор пчелар
Мнения: 5009
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #25 Преди 6 месеца

Ще слагате масло я,като си нямате мас. :D :D :D
Мнения: 3357
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #26 Преди 6 месеца

Ангел Йосифов написа:Ще слагате масло я,като си нямате мас. :D :D :D

Маста си я пазим за пържени картофки.Може и на препечена филийка с шарена сол.
Общо взето не знаем как да си хапваме.
Мнения: 4908
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #27 Преди 6 месеца

По принцип гъбите обичат мазнинката от всякакъв вид, но маслото определено ги прави по - добри.
Мнения: 333
Регистриран: Преди 1 година
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 1994

Мнение #28 Преди 6 месеца

И с патешка мас са добри.
Петъчен майстор пчелар
Мнения: 5009
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #29 Преди 6 месеца

Гъби - P_20191127_185736.jpg
Малка импровизация :D Е,не със шарена сол,но с градинска чубрица,лютеница,кисело мляко,все домашни :drool:
п.п.само макароните са купешки :mrgreen:
ИПМ
Мнения: 21144
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 5 години

Мнение #30 Преди 6 месеца

Ангел Йосифов написа:P_20191127_185736.jpgМалка импровизация :D Е,не със шарена сол,но с градинска чубрица,лютеница,кисело мляко,все домашни :drool:
п.п.само макароните са купешки :mrgreen:
Изображение

Това вечеря ли е Майсторе или салатка? :lol: :lol:

Назад към Свободни теми



Разглеждащи този форум: и 32 гости