Георги написа:Явно си бил по-информиран от даскалите, от Бояджик, щом си направил информиран избор.
К'ъф ли избор ще направиш на изборите!?
За даскалите съм сигурен, че не знаеха, как ще се отрази ваксинирането при различни стари, хронични заболявания.
Дали вече знаят?![]()
Аз още не знам.
Даката е по кюстендилските сливи.За избори не го закачай.
А ваксинирането още не се знае дали въобще дава някаква защита.До пет месеца?Ама при всички щамове ли? Колко пъти да се ваксинираме?
Парата играе яко.Европа финансира заводите за ваксината.А ваксината замина другаде. При повечкото пара.Сега нашите с траят като наакани дечица.С това темпо на ваксинации у нас след десет години ще се покрие минимума , който учените глави са определили.Далаверата ваксиниране в ЕС замирисва на корупция на най-високо ниво.
Само руснаците могат да прее..т далаверата.Гарантират 2 години и цените "народни".Китайците тихо мълком и потайно ваксинират и продават.
А старците и болните просто ще ги уморят с ваксини, за да спасят пенсионните и здравни фондове. Населението застарява.Емигрантите се оказаха не трудолюбиви.Значи трябва да намалим старците и болните.
На всякъде са включени печатниците за пари и скоро инфлацията ще дръпне стандарта на живот с половин век назад.
Руснаци и китайци трупат златни резерви.Щатите не връщат на Германия златния и' резерв.Явно хартийките са станали множко.Кой ще го отнесе? Вече сме го гледали тоя филм.