зуница написа:Отговорът на ситуацията е очеваден.Къде се намества мафията? В събирането и рециклирането на боклук , в комуналните услуги,вода, ток , парно.Все места с гарантиран приход благодарение на корупционен държавен натиск върху обикновения човек.С плажния цирк е същото.Държавата е собственик и дава за жълти стотинки държавната , сиреч на гражданите собственост на мафията за да изнудва тя гражданите. Още от време ОНО се знае , че в демократичните държави има мафия. Там с нея водят борба, война.У нас мафията си има държава и тя води борба , война с гражданите.Жалко на факт.Къде по света има вечен търговски договор, който се наследява и не може да се прекрати? В България! Договор с "ТоплофЕкация".Дори не е нужно да го има.Приема се , че съществува и трябва да плащаш на едно частно дружество вечно.Чие е това дружество? На мафията! Елементарно, Уотсън! Би казал Шерлок Холмс.Мъка-а...Колко много мъка има по тая земя...
В момента си пуша и броя чадъри до мен май са най евтините 18 лв. Комплекта, само чадър няма , бая далечко от центъра на плажа този участък е от 35 бр. и 5 са заети и 30 свободни а в свободната зона сме като цървяци. За два дена нещо патриотизма ми почва да дава фира ( ходил съм в Испания, Италия ) май другата година мога да видя и други дестинации не, че съм фен на гърците и други, ама баба казваше,, То бива бива ама такова чудо не бива.,,.
П.П.Ама това си е мое мнение.