Постоянна Експертна Работна Група

Мнения: 4187
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #351 Преди 6 месеца

jdrumev написа:Това не е така.Според теб Мария Габриел колко кошера има? :D :D :lol: :lol:

Да и тя е дълбоко свързана с пчеларството. Сутрин си слага мед на филийката. ;)
Майстор - Готвач
Мнения: 1527
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби
Пчелар от: скоро

Мнение #352 Преди 6 месеца

solaris60 написа:Дамянов ми е изтрил поста за сериала, но явно той - сериала ще продължи с пълна сила. Перо, какво ще кажеш? Май отговаряйки на твоето питане явно трябваше да се самоизнасилвам да доказвам, че някой е добър човек, когато той самия прави обратното. ;)

Оценявам го, за пореден път доказваш че си печен, а не някой надут пуяк. Все пак на въпрос като "Бат Боян ли си е виновен за отношението на другите или не и трябва ли да му обръщат внимание чак толкова?" зададен по малко идиотски начин, ти си направи труда да го осмислш и да отговориш, при положение че можеше да махнеш с ръка и да го подминеш :thumbup:
ИПМ
Мнения: 17620
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: 5 години

Мнение #353 Преди 6 месеца

Какво право имат да искат пари след като са изкарали пари от това за което искат пари?/Данче Друмевски/ :D :D :D
Мнения: 1585
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #354 Преди 6 месеца

jdrumev написа:Какво право имат да искат пари след като са изкарали пари от това за което искат пари?/Данче Друмевски/ :D :D :D

А какво право имат да искат пари тези, които не ги изкарват? Сакати ли са, болни ли са или малоумни?
"И я моем и тате мое, ама она козата си сака пръч!"
Мнения: 2594
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #355 Преди 6 месеца

Перо Мелиферо написа:Оценявам го, за пореден път доказваш че си печен, а не някой надут пуяк. Все пак на въпрос като "Бат Боян ли си е виновен за отношението на другите или не и трябва ли да му обръщат внимание чак толкова?" зададен по малко идиотски начин, ти си направи труда да го осмислш и да отговориш, при положение че можеше да махнеш с ръка и да го подминеш :thumbup:

Ако бъде ограничен, да пише само по едно мнение на денонощие и само в темата "хумор, шеги и вициве" :pray: , няма да дразни никого и никой няма да му обръща внимание. :violin:
"Най-големият враг на знанието не е невежеството, това е илюзията за знание".
"Хората, които се хвалят със своя коефициент на интелигентност, определено са губещи".
Стивън Хокинг
Мнения: 2571
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #356 Преди 6 месеца

Георги написа:Ако бъде ограничен, да пише само по едно мнение на денонощие и само в темата "хумор, шеги и вициве" :pray: , няма да дразни никого и никой няма да му обръща внимание. :violin:

Сакън бре! :shhh: Кого ще спасяваме от старческо слабоумие? ;) Трябва да му подържаме акъла във форма.Ако е останало нещо? :( Ама колкото, толкова! :rolling:
Мнения: 7681
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Варна
Контакт:

Мнение #357 Преди 6 месеца

Боян Палов написа:Въпроса ти няма еднозначен отговор. За малкия de minimis (4-5лв), давани за подхранване съм против да се надвишава границата отгоре от 200 кошера и да се слиза под долната граница от 20 кошера. Идеята е да се подпомогнат дребните стопани с малко по-големи суми за да оцелеят. Те за сега са "гръбнакът" на българското пчеларство. Не така обаче стои въпроса за предстоящия de minimis от 118лв за 100% отровени кошери! Там трябва да е допустим, независимо от броя общо притежавани кошери. Това дава възможност на всички да си възстановят загубите от мърльовщината на държавата и незачитането на законите от земеползвателите.
Сега доволен ли си или да излагам още аргументи?

Това изпълнение може да работи само тогава, когато се изплаща пчелното семейство + пропуснатите ползи, а с тези 118лв можеш да си купиш мършава отводка, която я даде, я не даде нещо през следващата година, а това при условие, че не и видят сметката отново.
Дето се пие много вино, друг им върши работата :drinkingbuddies:
Мнения: 4187
Регистриран: Преди 3 години

Мнение #358 Преди 6 месеца

Дамян Дамянов написа:Това изпълнение може да работи само тогава, когато се изплаща пчелното семейство + пропуснатите ползи, а с тези 118лв можеш да си купиш мършава отводка, която я даде, я не даде нещо през следващата година, а това при условие, че не и видят сметката отново.

Много ми е интересно как ще ги изчисляват тез проценти? Малко поумрял, повече и много умрял. Дори и друго се сещам. Като е малко поумрял къде 60-те процента да взема да му помогна още един процент, че да влезе в по- горния процент. Дали някой шмекер няма и това да започне да прави? Опааа..започнал съм да мисля на глас. ;)
Мнения: 2571
Регистриран: Преди 3 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #359 Преди 6 месеца

Ако приемат моето предложение , за 100 кошера по 118 лв.,което е 11800лв., могат да наемат адвокатска фирма ,която да съблече до голо отровителя.Сигурен съм , че това може да стане и за по-малко пари и държавата да икономиса и виновника да плати всичко на 100% заедно с пропуснатите ползи.Е, част от "деминимис-а", ще иде за адвокати, но няколко отровители дадени на колекторски фирми ще спрат мераците за тровене у останалите.
За държавата по-евтино.За пострадалия по-справедливо.За виновния, урок.
Ама мисленето е трудна дейност. :think:
Мнения: 603
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Бизнес
Пчелар от: изодпред Габрово

Мнение #360 Преди 6 месеца

зуница написа:Ако приемат моето предложение , за 100 кошера по 118 лв.,което е 11800лв., могат да наемат адвокатска фирма ,която да съблече до голо отровителя.Сигурен съм , че това може да стане и за по-малко пари и държавата да икономиса и виновника да плати всичко на 100% заедно с пропуснатите ползи.Е, част от "деминимис-а", ще иде за адвокати, но няколко отровители дадени на колекторски фирми ще спрат мераците за тровене у останалите.
За държавата по-евтино.За пострадалия по-справедливо.За виновния, урок.
Ама мисленето е трудна дейност. :think:


Ти ако мож милионер съблече до голо аз пред тебе три годишно теле с главъ убивам връмугу :D
Ранътъ прай борбътъ. Пчеларя рани ний борим - Връмугу :obscene-sexualspermblue:

Назад към Политика и законодателствоРазглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости