Система за оповестяване

Има ли смисъл от системата за оповестяване?

Да
4
13%
Не
18
60%
Не съм сигурен
8
27%
 
Общо гласове: 30

Мнения: 418
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес

Мнение #11 Преди 3 месеца

Бога ми на кой пчелар все още не му е станало ясно, че оповестяването без значение по какъв път, начин и/ или система, не му върши абсолютно никаква работа? Защо ми е въобще да ме осведомяват? Оповестяват ме примерно, че в продължение на пет дена от сутрин до вечер ще се пръска - и аз какво трябва да направя? Коя пчеларска технология следва да приложа?

Че се употребяват забранени препарати - това не е от значение. Че се третира в пъти над нормата - майната му. Че всеки пръска, когато му щукне - също няма се взема предвид. Че служби и институции са в състояние на кома - карай да върви. Най- важното е да обадим на пчеларите, че ще им тровим пчелите.
Мнения: 5920
Регистриран: Преди 4 години
Стаж: Опитен пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #12 Преди 3 месеца

"...Коя пчеларска технология следва да приложа?... Най- важното е да обадим на пчеларите, че ще им тровим пчелите."
Спомни си за какво е модерно да се дават пари в пчеларството напоследък? За подвижното пчеларство! Е като не могат те накарат да станеш подвижен ще те гонят.Като петима "зърнари" ти пуснат SMS през пет дни и месецът и пашата си заминали какво ти остава?Остава да се пренасяш там дето не пръскат в тоя момент.Е, срещу съответен процент ще те финансират от министерството.Да си улесниш движението.
Те тия пари трябва да се движат. Европата не ги дава ти да си добре.Тя ги дава чиновниците да не напускат от бедност България.Не стига, че си изгонили децата да учат в чужбина , па ако почнат и те да идат на там, кой ще ни оправя живота?

Назад към АнкетиРазглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 гости