Предложение

Мнения: 2713
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Североизток

Мнение #51 Преди 1 година

tarty написа:Нищо не отричам, само споделям, че при ферара се работи по лесно и се получават по високи добиви от Дадан-Блат при стандартна рабита с двата модела. Гошето е единия отричащ фарара изцяло, Калин ма хлъзга отдалече, това само от последните постовете. Разбирам някой гледал фарар и Дадан-Блат да каже, че фарара не става, но ми се вменява, че налагам само моето мнение. И ти гледаш Дадан-Блат ама като кажеш, че слагаш първия магазин април месец никой не ти вярва.

Не те хлъзгам, просто се засегнах от един твой пост и то на най-светлия празник. Не отричам различните системи на работа, аз съм си избрал една, която съм развил, при която слагам магазините април, въпреки късните студове. Та не се интересувам от други системи, не защото не са читави, а ще ми дойде в повече като време и пари да сменя системата при сто семейства, а към момента не мисля да променям бройката. Добивите ме удовлетворяват мисля, че съм ти казвал какви са. Освен мед добиван восък и толкова, тъй като времето не ми достига, все пак съм съботно неделен такъв.
Мъдър е този, който знае не много, а нужното. Есхил
Петъчен майстор пчелар
Мнения: 3971
Регистриран: Преди 2 години

Мнение #52 Преди 1 година

tarty написа:Ангеле, прочети пак поста на Станимир от където започна всичко. Предполагам написаното е само малка част от това което са му казали професионалистите работещи с Дадан-Блат. Защо започнаха да подскачат другите, като това което написах се отнасяше точно за тези негови познати който е разпитвал. Гошето ми разказа случай, когато Канадските пчелари са поканили видния амереканец Ранди Оливър, май и аз съм достигнал тази критична точка.

Знам какво написа новия колега,а ти това го прие,като лична обида и то от хора,които НЕ ги познаваш и които,навярно незнаят за твоето съществуване.......И реши,че трябва да им го върнеш тъпкано и,наистина обиди всички във форума,НО без да засегнеш обектите на твоето възмущение......
Я да вземеш да се ожениш!Крайно време е! :!:
Проф.
Мнения: 3152
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #53 Преди 1 година

Проф.
Мнения: 3152
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби

Мнение #54 Преди 1 година

Ангел Йосифов написа:Знам какво написа новия колега,а ти това го прие,като лична обида и то от хора,които НЕ ги познаваш и които,навярно незнаят за твоето съществуване.......И реши,че трябва да им го върнеш тъпкано и,наистина обиди всички във форума,НО без да засегнеш обектите на твоето възмущение......
Я да вземеш да се ожениш!Крайно време е! :!:

Може да си прав, не съм го искал. Откакто съм започнал да обяснявам за фарара само негативи поемам.от всякъде и май за това кипвам от няма нищо, както писах по напред, точката на кипене май е доста ми е много ниска вече. Прав си за жененито, ако имах деца щях тях да уча на това което съм разбрал и нямаше да ми пука за хората.
Мнения: 7596
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Пчелар
Пчелите за мен са: Хоби и бизнес
Пчелар от: Варна
Контакт:

Мнение #55 Преди 1 година

Направи нещо по въпроса с жената, всичко ще ти мине :mrgreen:
Дето се пие много вино, друг им върши работата :drinkingbuddies:
Мнения: 1288
Регистриран: Преди 2 години
Стаж: Начинаещ пчелар
Пчелите за мен са: Хоби
Пчелар от: общ. Драгоман

Мнение #56 Преди 1 година

Янчо, спокойно бе човек! Това са бели кахъри!
https://m.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg

Или го можеш, или не го можеш. Ти вече си започнал, така че...
Много е трудно да бъдеш добър учител!!! Трябва да си парче психолог. Сега уча математика с един седмокласник, и като ме свие топката ппд ребрата, спирам, дишам, ходя, пуша.... Но не се отказвам!!!

Назад към За форумаРазглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост