Начи, пиша тоа пост за сите дека съм ги виждал, пипал, плювал иии, абе до сите ора покрай мене. Ша си прааа тест за вирусу.
Начи онаа вечер седнахме да едеме и си викам чеки да гавнем некоо ракия белкем ако има вирус у мене уна да го парлазира. От тука тръгнаа оденето по мъките. След втората бутилка домашна ракия я загубих вкус и мирис. Тава викат, че а симптом за вирусу да го турим на макя му. Тоа симптом го разбрах куги ми казаа, че ям кърначето с крем карамела (тука вече ша го турим само на тоа къде а сложил десерто до основното). Като разбрах, че клефарете ми моо да осиротеат, си рекоо: Тоа вирус ако не мре от пиенье ша мре от много пиенье.
Почнах я да натегам като извадих реколта ракия дека още не е измислен спиртомер къде да разбере колкооо връла!
След неколко дози равносилни на венозно вливане под звуците на Щилян и Радо Шишарката нещата тръгнаа резко на зле.
Започна болки у слепоочията. Тава викат, че а друг признак за вирусу (па да го турим на макя му). При мене направо си ма удари у очите до такава степен, че даже невидим да заспим. Веднага си рекоо, че си требва доктор! От тука започна теглото ми с Бърза помощ. 40 Мин. след пръвото ми обажданье никой не дойде (после разбрах, че нема и да дойде оти съм са обаждал по слушалката на душа) - тука го турам на тия от ВиК оти за тия пари къде плащам поне SMS да моо да пущам.
С мъки стигнах до телефона къде вече набрах спешнио номер ама па греда. Явно повлиян от изборите за Американски клес съм набрал 911. В крайна сметка сам са завлекох до спешното. Там ма приеа веднага оти им го турах на сички дека беа там. Зеа ми кръвни проби и след като не откриа кръв у алкохола ма пущия да си ода, като диагноза написаа ПУСТИНЯК и ми каза, че тава е нелечимо и да не са притеснявам за други вирусе!!!