jdrumev написа:Майсторе ти няма ли да си лягаш?Виж кое време стана.Остави спама в късните часове на можещите.![]()
![]()
![]()
![]()
Майсторе не му се връзвай, иска да те закара до собственото си спамерско ниво и там да те победи с опит

jdrumev написа:Майсторе ти няма ли да си лягаш?Виж кое време стана.Остави спама в късните часове на можещите.![]()
![]()
![]()
![]()
jdrumev написа:ДрумиМаклаут.![]()
![]()
Георги 1974 написа:Сега пък шотландец боец стана Дънкан Маклауд бил , да не си сменил килотите с поличка на раета.
Георги 1974 написа:Сега пък шотландец боец стана Дънкан Маклауд бил , да не си сменил килотите с поличка на раета.
jdrumev написа:Ти стига се закача ами сложи някой линк за Пьотър Прокопович.![]()
Георги 1974 написа:Дака квакат ли ти майките.Търси им япанджаци , че в тоя студ мигар ще свалят килотите.
jdrumev написа:Днес цял ден ми телефонират Другари от цяла България да ме питат имам ли роево и дали гоня рояци.![]()
![]()
![]()
Бах пренуден да накарам брата да потвърди ,че принас такива чудеса няма.
![]()
![]()
Спокойно мога да се похваля,че 70% от корпусите са дюкме с нещо...
![]()
![]()
jdrumev написа:Днес цял ден ми телефонират Другари от цяла България да ме питат имам ли роево и дали гоня рояци.![]()
![]()
![]()
Бах пренуден да накарам брата да потвърди ,че принас такива чудеса няма.
![]()
![]()
Спокойно мога да се похваля,че 70% от корпусите са дюкме с нещо...
![]()
![]()
Георги 1974 написа:Дака , днес тъщата е хванала един рояк от сливата /ама що години на ред все се ловят на тая слива даже и клона е един същ , ходат по другите дървета ако този е зает-Чудна работа/. Ама не бил рой като рои бил като четиригъзата ламя Спаса де и триглавия змей горянин път и прави.Има няма 4-5кг.викам си да не е твой рояк долетял на моя пчелин, че знайно е от мед толко пораснал е, а не от инверт.
Разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 гости