Няма спане! Треска над главата ми. Щорите се тресат! Друмев, е този път те приспах
!

rumenggr написа:Няма спане! Треска над главата ми. Щорите се тресат! Друмев, е този път те приспах![]()
![]()
!
Георги 1974 написа:Бурята мина ли покрай теб, че при мен май бутна някой комин така изтряска.Утре ще видя, а и пораженията от градушката в градината само дано и няма нищо на ореховата шума.
rumenggr написа:Няма спане! Треска над главата ми. Щорите се тресат! Друмев, е този път те приспах![]()
![]()
!
Георги 1974 написа:Бурята мина ли покрай теб, че при мен май бутна някой комин така изтряска.Утре ще видя, а и пораженията от градушката в градината само дано и няма нищо на ореховата шума.
Перо Мелиферо написа:Дребна беше градушката , ама за всеки случай си дръпнах фибраните по на вътре да не ги поломи на терасата, точно ги местех и една светкавица изтреска в земята, някъде над околовръстното към Бояна, викам е т'ва утепа някой, добре че Друмевски си е дома и си цоцка бавно и напоително на сушина
rumenggr написа:Нова тъпотия. Трактор с косачка е окосил значителна част от ливадите. Няма го килима , на който се кефех покрай пътя. И ароматния медец от него няма да влезе в кошерите. Нямам спомен това да се е случвало. Ще се оплача на филанкешията. Фактори, фактори, фактори.... Сега и косачката.
Разглеждащи този форум: iuli1971, Георги 1974, Перо Мелиферо, венци и 5 гости