barkov1982 написа:Тука, Друмев, не става въпрос за това дали може да си го позволи, а за култура на хранене, ама и това е дълга тема
Не си прав.

barkov1982 написа:Тука, Друмев, не става въпрос за това дали може да си го позволи, а за култура на хранене, ама и това е дълга тема
jdrumev написа:Тая година мед няма в БГ на много места.Единствено братчедите на Инверт Бакърджиев и на Захари Стоянов са с по гулеми добиви.![]()
За поредна година високото ще удари полето колкото и Другаря да се пъне нема ми стигне добива.
![]()
![]()
morriddin написа:Няма при теб.
Аз съм повече от доволен.
п.п. Че и повечето вече е продаден - естествено без данъци.
jdrumev написа:От колко години има Био кошери?От колко години се копува Био мед?
kando написа:Аз все още не разбирам какво общо има това с увеличения внос на "латино" мед, който се канят да правят в ЕС, което бе темата на предаването?
kando написа:Аз все още не разбирам какво общо има това с увеличения внос на "латино" мед, който се канят да правят в ЕС, което бе темата на предаването?
jdrumev написа:Това не е вярно за бурканджии.![]()
В момента бизнеса процъфтява.
Разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост